Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АС Західна

візуалізація

П'ятниця, 26 січня 2024, 10:52

У Львові на Городоцькій збудують нову автостанцію з готелем та підземним паркінгом

АС Західна

АС "Західну" повністю перебудують, тут зроблять перони, спеціальні зони відстоювання для автобусів та необхідні посадкові елементи. 

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Сьогодні, 26 січня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

Згідно з документами, на вул. Городоцькій,359 збудують багатофункційний комплекс з автостанцією "Західна", на якому планують зробити готель та підземний паркінг орієнтовно на 55 машиномісць.

"Є намір збудувати дійсно функціональну та продуману автостанцію, яка передбачатиме певні сервіси, які зазвичай супроводжують автостанцію. Зокрема, тут буде заклад торгівлі, невеличкий готель, також буде зала очікування та підземний паркінг"  – пояснив Антон Коломєйцев.

За його словами, у проекті передбачені травалатори, щоб пасажирам було зручно спускатися з багажем. Крім цього, тут ще облаштують офісні приміщення. Щодо самої зони автостанції, тут зроблять перони, спеціальні зони відстоювання для автобусів та всі необхідні посадкові елементи. 

Він також наголосив, що передбачили формат підземного паркінгу, який дозволить пасажирам залишати автомобіль на час подорожей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.