Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

dpsu.gov.ua

Понеділок, 29 січня 2024, 09:27

У Шегинях троє водіїв намагалися перевезти техніку Apple і тисячі нікотинових подушечок

контрабанда

Працівники митниці вилучили 15 гаджетів Apple: телефони, ноутбук, годинник та понад 4,3 тис. нікотинових подушок. 

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Вчора, 28 січня, в пункті пропуску "Шегині" мікроавтобусом "Мерседес" на в’їзд в Україну слідував уродженець Тернопільської області. Для проходження контролю 27-річний водій обрав смугу руху "червоний коридор".

"Виходячи з аналізу та оцінки ризиків транспортний засіб скерували для додаткової перевірки. У ході спільного з оперативними співробітниками огляду у багажному відділенні прикордонний наряд виявив 15 гаджетів APPLE: телефони, ноутбук та годинник" – йдеться у повідомленні.

Ще двох водіїв "Мерседесів" зупинили у цьому ж пункті пропуску. Під час перевірки оглядова група виявила товар, який переміщували з приховуванням. У багажному відділенні мікроавтобусів жителі Тернопільщини намагалися ввезти в Україну понад 4,3 тис. нікотинових подушок. 

За цими фактами працівники митниці склали протоколи. Незадекларований товар, вартість якого встановлюється, вилучено встановленим порядком.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.