Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Міхалець

Фб Міхальця

Понеділок, 29 січня 2024, 15:40

Колишній заступник Віконського став нинішнім радником Садового

Дмитро Міхалець

Дмитро Міхалець став радником міського голови Львова Андрія Садового з питань ветеранів та людей з інвалідністю.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Дмитро Міхалець, який до цього входив у штурмову бригаду Національної поліції "Лють", з 26 січня цього року став радником міського голови Львова з питань ветеранів та людей з інвалідністю.

На цій посаді Міхалець працюватиме над збільшенням можливостей для соціалізації ветеранів у мирному житті та створення якісного ветеранського простору.

"Має бути окремий підхід до кожного бійця, який повернувся з війни. Це своєрідне менторство над кожним бійцем, який отримає кваліфіковану допомогу від соціальних працівників щодо збору певних документів: якщо отримав поранення, то допомогу при пораненні тощо. Окремо з командою будемо працювати над комплексною допомогою людям з інвалідністю, яку отримали не через війну" – пояснив Дмитро Міхалець.

Зазначимо, Дмитро Міхалець родом із Хмельницького. У 2014 році добровольцем у ЗСУ брав участь у зоні проведення АТО. Впродовж 2015-2023 роках служив у патрульній поліції України в різних містах та на різних посадах: був командиром роти патрульної поліції Києва, працював начальником управління патрульної поліції Івано-Франківська, обіймав посаду начальника управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції у Хмельницькій області, а також у 2019 році тодішній начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський призначив його на посаду свого заступника.

Міхалець з кінця 2022 року командував батальйоном "Захід", який брав участь в операції зі звільнення Харківщини: спершу був заступником, а потім командиром батальйону. У 2023 році перейшов в окрему штурмову бригаду Національної поліції "Лють", в складі якої перебував на Донецькому та Луганському напрямках. У січні цього року він отримав поранення і його звільнили зі служби.

Додамо, у Львівській міськраді планують створити нову посаду заступника міського голови – омбудсмена з питань ветеранів та людей з інвалідністю та призначити на цю посаду Дмитра Міхальця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.