Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

реабілітаційний центр

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 30 січня 2024, 13:40

Львів отримає від Бельгії півтора мільйони євро на реабілітаційний центр Unbroken

реабілітаційний центр

Львівська міськрада отримає 1,5 млн євро благодійної допомоги від Бельгії на реабілітаційний центр "Незламні".

Про це йдеться у проєкті ухвали, яку опублікували на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 29 січня 2024 року.

Львівська міськрада оприлюднила проєкт ухвали про визначення отримувача благодійної допомоги, що передбачає отримання міськрадою Львова 1,5 млн євро від уряду Фландрії (Бельгія).

"Визначити департамент економічного розвитку отримувачем благодійної допомоги від уряду Фландрії у сумі 1 500 000 євро. Кошти, отримані департаментом економічного розвитку у сумі 1 500 000 євро, передати КНП "Львівське територіальне медичне об’єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" – йдеться в проєкті ухвали.

Кошти призначені для будівництва центру психічного здоров’я у Львові у межах реалізації проєкту Національного реабілітаційного центру "Незламні"  та забезпечення надання якісної медичної допомоги пацієнтам, які отримали травми внаслідок збройної агресії РФ.

Додамо, у квітні 2023 року у Львові відкрили першу чергу реабілітаційного центру Unbroken: старий корпус поліклініки на вул. Мазепи, 25 переобладнали під сучасний корпус реабілітації.

Крім цього, у серпні того ж року виконком міськради дозволив облаштувати відділення реабілітаційного центру Unbroken у приміщенні лікарні в смт Брюховичі.

Також у листопаді минулого року Львівська міськрада отримала від Німеччини 13,5 мільйона євро для реабілітаційного центру "Незламні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.