Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Інклюзивне таксі

Середа, 31 січня 2024, 11:57

За тиждень у Львові 10 людей скористалися послугами Інклюзивного таксі

Інклюзивне таксі

Вже в перший день виконали два замовлення для людей на кріслах колісних.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

Минулого тижня у Львові запрацювала послуга таксі для людей на кріслах колісних, яким місто скомпенсовує вартість проїзду. За тиждень послугою вже скористалися 10 пасажирів.

"Вже тиждень ми працюємо у Львові і готові поділитись першими результатами. Вже в перший день ми виконали два замовлення, на відміну від Києва. А загалом уже виконано 16 замовлень, маємо 10 унікальних користувачів. Середня дистанція замовлення – 12 км" - повідомили в Uklon.  

Для виклику адаптованої автівки у застосунку Uklon необхідно ввести потрібний маршрут та вибрати відповідний клас авто. Поїздки можна замовляти як безпосередньо по Львову, так і в околицях міста, радіусом до 20 км.  

Зазначимо, що загалом у Львівській міській територіальній громаді на обліку в управлінні соціального захисту перебуває 1321 людина з інвалідністю (у тому числі й діти), які користуються кріслами колісними, та 286 осіб з інвалідністю, які мають ампутовані кінцівки.

Нагадаємо, 23 січня у Львові запрацювало Інклюзивне таксі для маломобільних жителів громади Інклюзивне таксі. Львівська міськрада компенсовує пасажирам з інвалідністю 800 гривень на місяць за проїзд у спеціальному таксі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.