Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проект

візуалізація

П'ятниця, 2 лютого 2024, 11:33

Львівська міськрада таки дозволила нацполіції збудувати ЖК на вулиці Тролейбусній

проект

Міськрада затвердила перероблений проект будівництва, в якому передбачається підземний паркінг, офіси та дитячий садок з подвір'ям.

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Сьогодні, 2 лютого, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

Згідно з документами, на вул. Тролейбусній збудують багатоквартирні житлові будинки з приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом. Йдеться про звернення Головного управління нацполіції у Львівській області. Зазначимо, що раніше у міськраді відмовили у наданні дозволу на це будівництво, однак зараз замовник переробив проект.

"З точки зору того варіанту, який презентувався кілька тижнів тому, маємо відкореговане рішення, суттєво понижені показники житлової забудови, а також висотність. Зараз це є середня висотність, ми бачимо тут 4,7, та 8 поверхів. Лише один будинок має 9 поверхів на куті, це такий просторовий акцент" – пояснив Антон Коломєйцев.

За словами Антона Коломєйцев тут передбачається будівництво комплексу житлових і нежитлових будівель, також планують облаштувати офіси. Також він наголосив, що це інвестиційний проект, який передбачає будівництво приміщень поліції на вул.Збиральній. Крім цього, в майбутньому місту передадуть будівлю для облаштування міської школи.

Він зазначив, що у південній частині комплексу, ближче до гаражного кооперативу, будуть розташовані нежитлові приміщення, оскільки згідно з санітарною зоною, тут неможна розміщувати житлові будинки. 

"На північно-західній стороні передбачено вбудований садочок по кількості дітей необхідної для даної забудови, з прилеглою ділянкою, де можна буде проводити заняття на відкритмоу повітрі для дітей"  – додамо Антон Коломєйцев. 

 

Нагадаємо, у 2022 році Нацполіція Львівщини замовила будівництво розплідника для собак на вул. Збиральній у Львові в фірми, яка фігурує у кримінальному провадженні за шахрайство та підроблення документів. Директор фірми був Роман Гринкевич, син львівського підприємця Ігоря Гринкевича, якого зараз судять за хабар та махінації з закупівлі одягу для ЗСУ на мільярд гривень.

Додамо, поруч Тернопільський бізнесмен збудує на Науковій новий ЖК з дитячою школою мистецтв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.