Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування у Львові

Середа, 7 лютого 2024, 09:12

У Львові за місяць виписали понад 17 тисяч штрафів за неправильне паркування

паркування у Львові

На арешт-майданчик евакуювали 559 транспортних засобів, а загальна сума штрафів – 6,3 млн грн.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.
 
За інформацією управління безпеки Львівської міської ради, від початку року інспектори з паркування виписали 17 158 штрафів за порушення правил зупинки/стоянки авто на загальну суму 6,3 млн грн.
 
Кошти зі сплати штрафів за неналежне паркування скеровують, зокрема, на потреби наших військових.

"Нагадаємо, мінімальний розмір штрафу – 340 грн. Але, залежно від специфіки правопорушення, він може збільшуватися до 680 грн. Якщо ж водій-порушник сплачує впродовж 10 днів, то сума штрафу зменшується вдвічі" – йдеться у повідомленні.

Також, через порушення правил стоянки, станом на 6 лютого цього року, на арешт-майданчик евакуювали 559 транспортних засобів.

Загалом, від початку року від оплати штрафів за неналежне паркування до міської казни надійшло 6,7 млн. грн. Це в тому числі і кошти від сплати штрафів, які були оформлені в 2023 році.

 

Нагадаємо, у міськраді пропонують підняти тарифи на паркування у Львові та зробити його платним у всіх зонах й у вихідні дні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.