Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Четвер, 8 лютого 2024, 10:00

На Львівщині прощатимуться з двома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з Героями Василем Лавринівим та Павлом Івахівим, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 8 лютого, у Львівській області прощаються з бійцями: Василь Лавринів зі Львова та Павло Івахів з села Переволочна Золочівського району, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками. 

"Василь Лавринів – львів’янин. Із вересня 2023 року проходив військову службу у складі 142-го навчального центру Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. У Василя Лавриніва залишилися мама і брат.

Павло Івахів – мешканець села Переволочна Золочівського району. Воїн був солдатом-гранатометником 5-ї механізованої роти 2-го механізованого батальйону військової частини. Загинув 31 січня 2024 року в районі населеного пункту Оріхів Пологівського району Запорізької області. Воїну було 34 роки. У захисника залишилася мати, брати і сестри" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.