Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

П'ятниця, 9 лютого 2024, 09:00

На Львівщині прощатимуться з трьома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з Героями Петром Хоміцьким, Дмитром Клецором та Василем Ціком, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 9 лютого, у Львівській області прощаються з бійцями: Петро Хоміцький з Червонограда, Дмитро Клецор з Великомостівської ОТГ, Василь Ціко з Боринської ОТГ, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками. 

"Петро Хоміцький – родом із міста Червоноград. Загинув 2 лютого на Сумщині. Проходив службу у військовій частині А7180.

Дмитро Клецор – житель села Двірі Великомостівської громади. Герой служив у військовій частині А4574. Загинув поблизу населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області. У нього залишились мама, брат, сестра з сім'єю, дружина.

Василь Ціко – мешканець села Багнувате Боринської громади. Був старшим стрільцем, оператором механізованого взводу Збройних сил України.
Загинув 3 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.