Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пункт пропуску

dpsu.gov.ua

П'ятниця, 9 лютого 2024, 11:36

Польські фермери заблокували пункт пропуску Медика - Шегині

пункт пропуску

Через блокаду рух вантажівок, легкових автівок та автобусів на виїзд та в'їзд  на даний час не здійснюється. 

Про це повідомляє "Українська правда".

Польські фермери розпочали анонсовану блокаду одного з пунктів пропуску на кордоні з Україною – "Медика - Шегині".

"Дії польських фермерів по блокуванню руху транспортних засобів розпочалися перед пунктом пропуску "Медика", що навпроти українського "Шегині". Близько 10:10 про це українських прикордонників повідомили польські колеги" – розповів речник Держприкордонслужби полковник Андрій Демченко в коментарі "Українській правді"

Рух блокують близько 100 осіб та близько 50 транспортних засобів. Через ці дії руху вантажівок, легкових автівок та автобусів на виїзд з Республіки Польща та на вʼїзд в РП на даний час не здійснюється. Сподіваємося, що ситуація зміниться якнайшвидше і окремі категорії транспорту все ж почнуть пропускати".

Нагадаємо, за інформацією, яку українські прикордонники під час робочих зустрічей отримали від представників Прикордонної варти Республіки Польща, через загальний страйк польських фермерів можливі обмеження руху по низці пунктів пропуску. Зокрема, це може охопити – "Дорогуськ – Ягодин", "Хребене – Рава-Руська", "Медика – Шегині", "Зосін – Устилуг" та "Долгобичув – Угринів".

Додамо, раніше польські фермери повідомляли, що планують розпочати страйки 9 лютого, крім цього хочуть блокувати дороги та автомагістралі в окремих воєводствах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.