Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

ura.ru

Вівторок, 19 березня 2013, 10:30

Кадрові зміни на Львівщині торкнуться СБУ

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук ініціює заміну керівництва силових структур в області, в тому числі й керівника УСБУ у Львівській області Володимира Федірка.

 

Одна з можливих кандидатур на посаду  начальника Львівській обласного управління СБУ – колишній заступник цього управління, полковник Василь Бахмацький. Про це  «Варіанти» поінформували джерела, наближені до Львівського обласного управління СБУ,

«На кандидатурі Бахмацького наполягає в Києві Шемчук», - стверджує джерело.

На зауваження про те, що ще й чотирьох місяців не минуло з моменту призначення на цю посаду Володимира Федірка, джерело натякнуло: «Василь Бахмацький, говорять, є кумом новопризначеного  губернатора».

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, коментуючи свої підходи до кадрової політики, наголошував, що буде керуватися при відборі кадрів виключно принципом професійності і що ніколи не допустить «кумівства» на Львівщині.

Президент Янукович 7 грудня призначив Володимира Федірка начальником УСБУ у Львівській області.

Як повідомляли львівські ЗМІ, очікується, що найближчим часом буде звільнено з посади начальника ГУ УМСУ у Львівській області Олександра Рудяка. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.