Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Левко Ванькович

Фб Львівської обласної ради

Неділя, 11 лютого 2024, 09:24

Львівський палац мистецтв отримав нового керівника

Левко Ванькович

Левка Ваньковича, економіста та волонтера, представили як виконувача обов'язків директора Львівського палацу мистецтв.

Він замінив на цій посаді Юрія Візняка, який пішов у відставку за власним бажанням після закінчення контракту.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної ради.

Левко Ванькович під час представлення колективу палацу окреслив своє бачення розвитку комунальної установи як осередку культури, виставкових та мистецьких подій. Він наголосив на важливості напрацювання стратегії розвитку закладу на кілька років, яку він планує розробити спільно з колективом, мистецьким середовищем та зацікавленими сторонами.

Він також анонсував проведення більше мистецьких заходів, які стануть популярними серед мешканців Львівщини, а також розробку концепції підтримки "ветеранського мистецтва" для демобілізованих воїнів, які мають художні здібності. Він також заявив, що для реалізації амбітних проєктів будуть залучати гранти та позабюджетні кошти, оскільки на бюджетне фінансування не можна повністю розраховувати в умовах війни.

Левко Ванькович має досвід управлінської діяльності, роботи з міжнародними організаціями, організації мистецьких аукціонів, фестивалів та інших заходів. Він закінчив НУ “Львівська політехніка” за кваліфікацією менеджер-економіст. Він також був волонтером Гуманітарного штабу та працював у Зимноводівській громаді над налагодженням співпраці з містами Німеччини та Польщі.

Нагадаємо, Юрій Візняк звільнився з посади гендиректора Львівського палацу мистецтв за власним бажанням.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.