Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад на Львівщині

Вівторок, 13 лютого 2024, 15:50

Торік Пустомитівська лікарня втратила майже 400 тисяч гривень

медичний заклад на Львівщині

Аудитори виявили у Пустомитівській лікарні втрати на 366,4 тисячі гривень.

Про це повідомляє Західний офіс Державної аудиторської служби України у відповідь на офіційний запит Варіантів.

Західний офіс Держаудитслужби у 2023 році провів перевірку закупівель КНП "Пустомитівська лікарня" й виявив втрати на 366,4 тис. грн, які виникли через операції з ресурсами, проведені з порушенням чинного законодавства.

Зокрема, аудитори встановили незаконні видатки на оплату праці з нарахуваннями – 112,2 тис. грн. Також за кошти лікарні було виплачено 176,7 тис. грн зарплати лікарям-інтернам, яка мала фінансуватися іншими юридичними особами.

"Сплачено 41,5 тис. грн за комунальні послуги, спожиті орендарями, зайво витрачено 30,6 тис. грн на ремонтно-будівельні роботи тощо. Крім цього, встановлено недоотримання 37,3 тис. грн доходів від оренди майна, а також інші фінансові порушення (без проведення процедури закупівлі придбано медичні комбінезони на суму 660 тис. грн), недоплату заробітної плати на суму 48,1 тис. грн" – наголосили в Держаудитслужбі.

Наразі матеріали ревізії аудитори передали до відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 ГУ НП Львівщини.

Додамо, також аудитори виявили втрати у 150 тисяч гривень під час перевірки закупівель психлікарні та госпіталю ім. Ю. Липи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.