Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Вівторок, 13 лютого 2024, 09:40

На Львівщині прощатимуться з двома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з Героями Петром Панчишиним та Миколою Габою.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 13 лютого, у Львівській області прощаються з бійцями: Петро Панчишин зі смт Меденичі, Микола Габа з села Пониковиця, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками. 

"Петро Панчишин – родом зі смт Меденичі Дрогобицького району. Після навчання був призваний на службу до армії. Після повномасштабного вторгнення був призваний до лав Збройних сил України у грудні 2022 року. Загинув 7 лютого 2024 року під час мінометного обстрілу одного із населених пунктів Донецької області.

Микола Габа – мешканець села Пониковиця Золочівського району. Воював в ООС, а з початком повномасштабного вторгнення повернувся до лав ЗСУ. Майже два роки захищав Україну у найгарячіших точках. Воїн був командиром взводу ударних безпілотних авіаційних комплексів 80-тої окремої десантно-штурмової бригади, старшим лейтенантом. Микола Габа у цивільному житті був депутатом Бродівської міської ради Золочівського району Львівської області. Загинув 8 лютого 2024 року у Бахмутському районі Донецької області. У захисника залишилися батьки, дружина, дві доньки та сестра" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.