Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Калита

lvivoblrada.gov.ua

Середа, 14 лютого 2024, 11:08

На Львівщині визначились з деректоркою Роздільського дитячого будинку-інтернату

Юлія Калита

Комісія вирішила рекомендувати сесії Львівської обласної ради призначити Юлію Калиту на посаду директора терміном на 5 років.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Вчора, 13 лютого, під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій депутати заслухали претендентку на посаду директора комунального закладу обласної ради "Роздільський дитячий будинок-інтернат" Юлію Калиту, рекомендувавши сесії облради затвердити її кандидатуру та укласти контракт на 5 років.

Також комісія розглянула лист ГО "Асоціація молодих ВПО України" з проханням ініціювати звернення до Кабінету Міністрів України щодо розгляду можливості продовження виплати соціальної допомоги для ВПО всіх категорій до кінця військового стану.

"Звертаємося до обласної військової адміністрації вишукати кошти на підтримку потребуючих мешканців Львівської області, адже це також наша відповідальність комунікувати та допомагати нашим людям" - зауважив голова комісії Микола Іщук.

Окрім того, депутати підтримали внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області в частині надання одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам області за їхніми зверненнями до голови обласної ради та депутатів обласної ради. Йдеться про повернення так званих "депутатських допомог".

Нагадаємо, на Львівщині за час війни облаштували понад 9 тисяч місць для проживання переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.