Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

mk.ru

Вівторок, 19 березня 2013, 14:16

Влада Львова маніпулює із землею для шкіл та садочків – Василишин

Виконавчі органи Львівської міської ради здійснюють маніпуляції із земельними ділянками для деяких навчальних закладів Львова, зокрема щодо ДНЗ на вул. Зубрівській,9.

Про це йшлося у депутатському зверненні депутата Львівської міськради від ВО "Свобода" Лариси Василишин, озвученого під час пленарного засідання сесії міськради сьогодні, 19 березня, інформує кореспондент Варіантів

Депутат наголошує, що процес оформлення державних актів на право користування земельними ділянками навчальними закладами відбувається у Львові дуже повільно. 

"На жаль, сьогодні діючі навчальні заклади не забезпечені в повному обсязі державними актами на право користування земельними ділянками. Не кажучи вже про навчальні заклади (ДНЗ), які були передані в оренду і тимчасово призупинили своє функціонування", - йдеться у зверненні. 

Зокрема, Василишин наголосила, що її турбує доля ДНЗ, що на вул. Зубрівській, 9 (колишній ДНЗ №17), який був переданий в оренду Сихівській районній адміністрації та, на вимогу, депутатського корпусу був звільнений від оренди у 2011 році. 

При цьому установчі документи цього навчального закладу зараз перебувають у Галицькому районі, а не в Сихівському, де він розташований, що свідчить про маніпуляції з боку міськради, стверджує депутат. 

Вона додає, що Сихівська районна адміністрація, орендуючи ДНЗ№17 Галицького району, зруйнувала огорожу, порушивши межі території закріпленої за приміщенням, а частина території кимось була передана в оренду невідомим торговим об'єктам. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.