Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Бойко

Фб Бойка

Четвер, 15 лютого 2024, 14:55

Богомільний Бойко шукав на римських канікулах великої любови

Євген Бойко

Торік з бюджету Львова на відрядження Євген Бойко витратили 40 тисяч гривень, він побував у Римі.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на запит Варіантів.

Починаючи з 1 січня й до 31 грудня 2023 року директор департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради Євген Бойко побував у 8 службових відрядженнях, з них 7 відряджень були у межах України, а 1 – закордонне.

В Україні Бойко торік відвідав Київ, Харків, Одесу, Херсон, Миколаїв. Натомість за кордоном він побував у Римі (Італія).

За весь час відряджень видатки на проїзд та проживання для Євгена Бойка склали 40 885,64 грн. З цієї суми відрядження у межах України становили 20 398,48 грн, а закордонні відрядження – 20 487,16 грн.

Перелік відряджень Бойка впродовж минулого року:

- 5 січня – робочі зустрічі (м. Київ), витрати на відрядження – 300 грн;

- 13-15 січня – захід, присвячений проєкту Unbroken (м. Київ), витрати на відрядження – 900 грн;

- 3-6 квітня – робочі зустрічі з керівництвом деокупованих територій та з метою забезпечення львівських військових підрозділів, що виконують завдання в зоні проведення військових дій (м. Херсон та м. Миколаїв), витрати на відрядження – 4 744,88 грн;

- 26-27 липня – засідання Помісного Собору Православної Церкви України (м. Київ), витрати на відрядження – 3 400 грн;

- 24-26 серпня – робочі зустрічі (м. Одеса), витрати на відрядження – 5 201,68 грн;

- 7-13 вересня – обговорення співпраці між Львівською міськрадою та секретаріатом глави УГКЦ в Італії (м. Рим, Італія), витрати на відрядження – 20 487,16 грн;

- 25-27 вересня – робочі зустрічі (м. Харків), витрати на відрядження – 3 321,30 грн;

- 21-23 грудня – робочі зустрічі з керівництвом деокупованих територій та з метою забезпечення львівських військових підрозділів, що виконують завдання в зоні проведення військових дій (м. Харків, Харківська та Донецька області), витрати на відрядження – 2 530,62 грн.

У міськраді наголосили, що у прийнятті фінального рішення про потребу у відрядженні завжди береться до уваги баланс витрат на нього та користь від самого відрядження.

Крім цього, видатки на службові відрядження відшкодовуються на підставі наданого звіту про використання коштів та підтверджуючих документів. 

Додамо, від початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну й до 18 липня 2022 року у службових відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий, його перший заступник Андрій Москаленко та заступник міського голови з питань міжнародної співпраці Сергій Кіраль.

Натомість з 1 серпня 2022 року до 1 лютого 2023 року службові відрядження мали заступники міського голови Львова Андрій Москаленко, Любомир Зубач, Ірина Маруняк та Сергій Кіраль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.