Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Любомир Зубач

Фб Зубача

Четвер, 15 лютого 2024, 16:02

Зубач підтягнув архітектурні навички у Відні за 38 тисяч гривень

Любомир Зубач

Торік з бюджету Львова на відрядження Любомира Зубача витратили 43 тисячі гривень, він побував у Києві, Польщі та Австрії.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на запит Варіантів.

Починаючи з 1 січня й до 31 грудня 2023 року заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач побував у 3 службових відрядженнях, з них 1 відрядження було у межах України, а 2 – закордонні.

В Україні Зубач торік відвідав Київ. Натомість за кордоном він побував у Польщі та Австрії.

За весь час відряджень видатки на проїзд та проживання для Любомира Зубача склали 43 296,39 грн. З цієї суми відрядження у межах України становило 300 грн, а закордонні відрядження – 42 996,39 грн.

Перелік відряджень Зубача впродовж минулого року:

- 25-26 липня – участь у засіданні правління Асоціації міст України (м. Київ), витрати на відрядження – 300 грн;

- 15-19 травня – участь у навчальному візиті в рамках процесу напрацювання Стратегії розвитку Львівської агломерації (м. Краків, м. Катовіце, Велика Весь, Скавіна, Неполоміце (Польща), витрати на відрядження – 4 795,98 грн;

- 22-28 жовтня – робочі зустрічі з керівниками галузі архітектури та міського розвитку муніципалітету (м. Відень, Австрія), витрати на відрядження – 38 200,41 грн. 

У міськраді наголосили, що у прийнятті фінального рішення про потребу у відрядженні завжди береться до уваги баланс витрат на нього та користь від самого відрядження.

Крім цього, видатки на службові відрядження відшкодовуються на підставі наданого звіту про використання коштів та підтверджуючих документів. 

Додамо, від початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну й до 18 липня 2022 року у службових відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий, його перший заступник Андрій Москаленко та заступник міського голови з питань міжнародної співпраці Сергій Кіраль.

Натомість з 1 серпня 2022 року до 1 лютого 2023 року службові відрядження мали заступники міського голови Львова Андрій Москаленко, Любомир Зубач, Ірина Маруняк та Сергій Кіраль.

Також торік міський голова Львова Андрій Садовий побував у 29 службових відрядженнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.