Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Забарило

Фб Забарила

П'ятниця, 16 лютого 2024, 13:12

Забарило їздив пізнавати європейські валідатори до Парижа

Олег Забарило

Торік з бюджету Львова на відрядження Олега Забарила витратили 23 тисячі гривень, він побував у Києві, Польщі, Франції, Румунії та Грузії.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на запит Варіантів.

Починаючи з 1 січня й до 31 грудня 2023 року директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Олег Забарило побував у 5 службових відрядженнях, з них 1 відрядження було у межах України, а 4 – закордонні.

В Україні Забарило торік відвідав Київ. Натомість за кордоном він побував у Польщі (м. Саном, м. Кросно, м. Жешув), Франції (м. Париж), Румунія (м. Тімішоара) та Грузії (м. Тбілісі).

За весь час відряджень видатки на проїзд та проживання для Олега Забарила склали 23 894,53 грн. З цієї суми відрядження у межах України становило 622,21 грн, а закордонні відрядження – 23 272,32 грн.

Перелік відряджень Забарила впродовж минулого року:

- 4-7 квітня – участь у навчальному візиті в рамках проєкту "Sumciwnet: міста на шляху до підвищення доступності та сталої кліматичної стійкості міської мобільності" (м. Саном, м. Кросно, м. Жешув, Польща), витрати на відрядження – 4 245,55 грн;

- 13-18 червня – участь у конференції Європейської міської мережі IMPACTS (м. Париж, Франція), витрати на відрядження – 9 583,40 грн;

- 6-9 серпня – ознайомлення з системою управління дорожнього руху Тімішоари (TTMS) та обмін досвідом (м. Тімішоара, Румунія), витрати на відрядження – 4 973,33 грн;

- 20 жовтня – участь в обговоренні нагальних питань в центральних органах виконавчої влади (м. Київ), витрати на відрядження – 622,21 грн;

- 19-24 листопада – участь у форумі EU4Energy, який зосереджений на сталому транспорті (м. Тбілісі, Грузія), витрати на відрядження – 4 470,04 грн. 

У міськраді наголосили, що у прийнятті фінального рішення про потребу у відрядженні завжди береться до уваги баланс витрат на нього та користь від самого відрядження. Видатки на службові відрядження відшкодовуються на підставі наданого звіту про використання коштів та підтверджуючих документів. 

Додамо, від початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну й до 18 липня 2022 року у службових відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий, його перший заступник Андрій Москаленко та заступник міського голови з питань міжнародної співпраці Сергій Кіраль.

Натомість з 1 серпня 2022 року до 1 лютого 2023 року службові відрядження мали заступники міського голови Львова Андрій Москаленко, Любомир Зубач, Ірина Маруняк та Сергій Кіраль.

Також торік міський голова Львова Андрій Садовий побував у 29 службових відрядженнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.