Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 16 лютого 2024, 12:12

Від вчорашньої ракетної атаки у Львові постраждали 12 компаній

Львів

За попередніми розрахунками сума збитків завданих бізнесу складає понад 7 млн грн. 

Про це повідомляє перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко у прямому ефірі на сторінці у Facebook.

За його словами, після вчорашньої ранкової ракетної атаки у Львові пошкодили не лише інфраструктурний об'єкт та житлові будинки, а постраждали також бізнеси.

"Загалом від ранкової ракетної атаки росіян постраждало 12 львівських компаній. Це і підприємства, що займаються виробництвом, а також аптеки, логістичні компанії, супермаркет та інші" – написав Андрій Москаленко.
 
За попередніми розрахунками сума збитків завданих бізнесу складає понад 7 млн грн. Але збитки ще уточнюються. 
 
Постраждалі від атаки компанії зможуть податись на отримання часткової компенсації. Для цього запроваджено спеціальний вид ваучеру від Львівської міськради.

Нагадаємо, вчора вранці, 15 лютого, під час ранкової повітряної тривоги, російські окупанти випустили по території Львівщини крилаті ракети, які влучили у інфраструктурний об'єкт у Львові та пошкодили навколишні житлові будинки.

Додамо, у Львові внаслідок ракетної атаки постраждали троє людей та пошкоджено 16 житлових будинків та перекрили для проїзду вулицю Наукову.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.