Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вікторія Довжик

Фб Довжик

Понеділок, 19 лютого 2024, 12:47

Довжик і Пайонкевич торік за кошти бюджету Львова з'їздили до Туреччини, Ісландії та Австрії

Вікторія Довжик

Торік з бюджету Львова на відрядження керівниць департаментів міськради Вікторія Довжик та Гелена Пайонкевич виділили 87 тисяч гривень.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на запит Варіантів.

Починаючи з 1 січня й до 31 грудня 2023 року у службових відрядженнях побували директорка департаменту фінансової політики Львівської міськради Вікторія Довжик та директорка юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич.

Всього на їхні відрядження з міського бюджету Львова спрямували 87 547,48 грн.

Зокрема, Валентина Бартошик торік відвідала Польщу та Туреччину. За весь час відряджень видатки на проїзд та проживання для неї склали 29 575,31 грн:

- 30 серпня – 2 вересня – набуття досвіду у сфер поводження з відходами, ознайомлення з роботою сміттєпереробних комплексів (м. Ольштин, м. Краків, м. Стальова Воля, Польща), витрати на відрядження – 6 913,50 грн;

- 3-8 жовтня – набуття досвіду у сфер поводження з відходами, ознайомлення з роботою діючих та відрекультивованих полігонів ТПВ, які були реалізовані компанією Goksin Insaat (м. Жешув, м. Варшава (Польща); м. Ескішехір, м. Баликесір, м. Стамбул (Туреччина), витрати на відрядження – 13 402,91 грн;

- 11-18 листопада – обговорення співпраці між Львовом та Вроцлавом (м. Вроцлав, Польща), витрати на відрядження – 9 258,90 грн.

 

Натомість Гелена Пайонкевич минулого року побувала у двох закордонних відряджень в Ісландії та Австрії, на що з міського бюджету Львова виділили 57 972,17 грн:

- 21-25 березня – обговорення співпраці між Львовом та Рейк'явіком (м. Рейк'явік, Ісландія), витрати на відрядження – 34 224,43 грн;

- 22-25 жовтня – участь у робочих зустрічах з керівниками галузі архітектура та міського розвитку муніципалітету Відня (м. Відень, Австрія), витрати на відрядження – 23 747,74 грн. 

У міськраді наголосили, що у прийнятті фінального рішення про потребу у відрядженні завжди береться до уваги баланс витрат на нього та користь від самого відрядження. Видатки на службові відрядження відшкодовуються на підставі наданого звіту про використання коштів та підтверджуючих документів. 

Додамо, від початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну й до 18 липня 2022 року у службових відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий, його перший заступник Андрій Москаленко та заступник міського голови з питань міжнародної співпраці Сергій Кіраль.

Натомість з 1 серпня 2022 року до 1 лютого 2023 року службові відрядження мали заступники міського голови Львова Андрій Москаленко, Любомир Зубач, Ірина Маруняк та Сергій Кіраль.

Також торік міський голова Львова Андрій Садовий побував у 29 службових відрядженнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.