Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

чиновники Львівської міськради

Понеділок, 19 лютого 2024, 11:55

Торік двоє чиновників Львівської міськради побували у відрядженнях в Польщі, Німеччині та Угорщині

чиновники Львівської міськради

Торік у службових відрядженнях побували очільник Інспекції ДАБК Тарас Павлишин та начальник управління спорту Львівської міськради Антон Нікулін.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на запит Варіантів.

Починаючи з 1 січня й до 31 грудня 2023 року у службових відрядженнях побували керівник Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові Тарас Павлишин та начальник управління спорту Львівської міськради Антон Нікулін.

Зокрема, Тарас Павлишин торік відвідав Київ та столицю Польщі Варшаву, а Антон Нікулін – міста у Польщі, Німеччині та Угорщині. За весь час відряджень видатки на проїзд та проживання для Павлишина склали 9 522,12 грн: відрядження у межах України – 600 грн, закордонні відрядження – 8 922,12 грн.

Натомість на службові відрядження Антона Нікуліна не витратили жодних коштів з бюджету Львова.

Перелік відряджень Тараса Павлишина впродовж минулого року:

- 7 червня – участь у консультаціях щодо реформи містобудування (м. Київ), витрати на відрядження – 300 грн;

- 2-5 липня – заходи та зустрічі для обміну досвідом у сфері архітектурно-будівельного контролю та містобудівництва (м. Варшава, Польща), витрати на відрядження – 8 922,12 грн;

- 15 серпня – участь у консультації щодо реформи містобудування (м. Київ), витрати на відрядження – 300 грн.

 

Перелік відряджень Антона Нікуліна впродовж минулого року:

- 20-23 червня – налагодження співпраці з проведення заходів у рамках участі у III Європейських іграх 2023 року(м. Краків, Польща), витрати на відрядження – 0 грн; 

- 21-30 липня – участь у семінарі для налагодження співпраці
та обміну українсько-польським досвідом (м. Тчев, Польща), витрати на відрядження – 0 грн; 

- 24 серпня – 3 вересня – налагодження співпраці та обміну досвідом у рамках участі в семінарі спортивної асоціації Yamabushi (м. Швєчє, Польща), витрати на відрядження – 0 грн; 

- 24 серпня – 3 вересня – налагодження співпраці та обміну досвідом у рамках участі в міжнародних спортивних змаганнях "Ігри Нескорених" (м. Дюссельдорф, Німеччина), витрати на відрядження – 0 грн; 

- 24-27 жовтня – налагодження співпраці та обміну досвідом у рамках участі в чемпіонаті світу серед дорослих II ранг (м. Будапешт, Угорщина), витрати на відрядження – 0 грн.

У міськраді наголосили, що у прийнятті фінального рішення про потребу у відрядженні завжди береться до уваги баланс витрат на нього та користь від самого відрядження. Видатки на службові відрядження відшкодовуються на підставі наданого звіту про використання коштів та підтверджуючих документів. 

Додамо, від початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну й до 18 липня 2022 року у службових відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий, його перший заступник Андрій Москаленко та заступник міського голови з питань міжнародної співпраці Сергій Кіраль.

Натомість з 1 серпня 2022 року до 1 лютого 2023 року службові відрядження мали заступники міського голови Львова Андрій Москаленко, Любомир Зубач, Ірина Маруняк та Сергій Кіраль.

Також торік міський голова Львова Андрій Садовий побував у 29 службових відрядженнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.