Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Вівторок, 20 лютого 2024, 10:42

На території Львівської МТГ виставили на продаж вісім ділянок під комерцію та будівництво житла

Львів

На аукціон виставили ділянки у Львові, в Дублянах та Зарудцях.

Про це повідомляє департамент міської агломерації Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Львівська міськрада виставила на продаж у приватну власність 8 земельних ділянок у Львові, які передбачені під комерційні потреби та для будівництва житла.

Електронні торги відбудуться у лютому та березні.

Дві ділянки розташовані у Дублянах, одна – у Зарудцях, решта п'ять – у Львові. З восьми ділянок лише одна призначена для будівництва житла, решта – під бізнес. Зокрема:

- 0,57 га на проспекті Червоної Калини у Дублянах. Призначення – для будівництва та обслуговування об’єктів торгівлі. Ділянка знаходиться за 3 км від центру міста у районі малоповерхової забудови. Стартова ціна лоту – 5,2 млн грн;

- 0,08 га на вулиці Нагірній, біля будинку №70, у Львові. Призначення – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Ціна стартує від 1,3 млн грн,;

- понад 5 га на вул. Північній (проєктованій). Призначення – для розміщення та експлуатації будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Стартова ціна – 43,3 млн грн;

- 19 березня на аукціоні буде 5 лотів: понад 2 га місто продаватиме у промзоні "Сигнівка", а також на вулицях Є. Патона, Суботівській – Іванни Блажкевич. У Дублянах на вулиці Сонячній та у Зарудцях на вулиці Франка.

"Тим часом власники, які раніше через аукціон придбали землю у Дублянах, Малих Підлісках, Лисиничах та у Львові завершують оформляти проєктну документацію. Після її погодження розпочнуть будівництво закладів для ведення бізнесу" – додали в управлінні земельних ресурсів міськради.

Нагадаємо, наприкінці серпня 2023 року міськрада за 2 млн грн продала землю на вул. Олесницького, а у жовтні того ж року землю у Лисиничах за понад мільйон гривень купив місцевий підприємець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.