Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Гаврилюк

Фб Гаврилюк

Понеділок, 26 лютого 2024, 14:50

Очільниця департаменту культури Львівської ОВА торік побувала у Швеції, Італії та Австрії

Ірина Гаврилюк

Торік директорка департаменту культури Львівської ОВА Ірина Гаврилюк побувала в трьох службових відрядженнях у Швеції, Італії та Австрії.

Про це повідомила Львівська ОВА у відповідь на запит Варіантів.

Починаючи з 1 січня й до 31 грудня 2023 року директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА Ірина Гаврилюк побувала у 3 службових відрядженнях, всі з них були закордонні.

За весь час відряджень видатки на проїзд та проживання для посадовиці з обласного бюджету Львівщини не здійснювалась.

Відрядження Ірина Гаврилюк впродовж минулого року були до Швеції, Італії та Австрії:  

5-11 травня – участь у Європейському фестивалі "Українська Весна" (м. Стокгольм, Швеція);

- 21 липня – 6 серпня – організація виставки українського сучасного мистецтва в Галереї імені Умберто Мастроянні (м. Рим, Італія);

- 25 вересня – 2 жовтня – культурний обмін між федеральною землею Верхня Австрія та Львівською областю (м. Штайр, Австрія).

Зазначимо, Ірина Гаврилюк очолила департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА з квітня 2020 року. До цього, з 2017 року, вона була заступницею директора цього департаменту та начальницею управління культури.

З 2007 року працює у Львівській ОВА, а до цього була музичною керівницею Навчально-реабілітаційного центру для дітей з вадами зору "Левеня", регенткою хору Львівської духовної семінарії та вчителькою музики й співів у СШ № 99 Львова.

Додамо, торік начальник Львівської ОВА Максим Козицький побував у 11 службових відрядженнях в Києві та Лондоні, а його заступники відвідали Київ та Женеву.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.