Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Четвер, 22 лютого 2024, 15:18

Заступники Козицького літали торік до Києва та Женеви

Максим Козицький

Торік у службових відрядженнях побували всі заступники начальника Львівської ОВА, вони відвідали Київ та Женеву.

Про це повідомила Львівська ОВА у відповідь на запит Варіантів.

Починаючи з 1 січня й до 31 грудня 2023 року у службових відрядженнях побували всі заступники начальника Львівської ОВА: перший заступник Андрій Годик та заступники Юрій Бучко, Олександр Кулепін, Іван Собко.

За цей час Андрій Годик побував у 3 службових відрядженнях у Києві, де взяв участь у конференції "Ініціативи задля відновлення та розвитку: регіональний та місцевий аспект" та побував у Офісі Президента:

 - 16 лютого – для вирішення актуальних питань соціально-економічного розвитку області в Офісі Президента України (м. Київ);

 - 22 лютого – для вирішення актуальних питань соціально-економічного розвитку області в Офісі Президента України (м. Київ);

- 7 грудня – для участі у Всеукраїнській навчально-практичній конференції "Ініціативи задля відновлення та розвитку: регіональний та місцевий аспект" (м. Київ).

Натомість Юрій Бучко тричі побував у службових відрядженнях у Києві для обговорення питання будівництва й ремонту вулиць й доріг комунальної власності внаслідок додаткових коштів – 27 січня, 19 жовтня та 17 грудня 2023 року.

Заступник начальника ОВА з питань цифрового розвитку Олександр Кулепін за рік їздив у службові відрядження до Києва та Женеви (Швейцарія):

- 13-19 березня – з метою участі у щорічному Форумі з розвитку інформаційного суспільства, організаторами якого є інституції ООН: ITU, UNDP, UNESCO та UNCTAD (м. Женева, Швейцарія);

- 19-20 жовтня – для участі у дводенному заході "Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0.#точка доступу до державного сервісу", що проводиться за кошти Програми розвитку ООН в межах проєкту міжнародної технічної допомоги "EU4Recovery – розширення можливостей громад в Україні" (м. Київ).

Зазначимо, у січні 2023 року Олександр Кулепін, перебуваючи у щорічній відпустці, відвідав місто Лугано (Швейцарія), де представляв Львівську ОВА на відкритті благодійної мистецької виставки "Горизонти/Orizzonti" у межах мистецького проєкту "Ми і Світ", який реалізовує Благодійний Фонд Козицького. 

Іван Собко відвідав Київ у рамках службового відрядження 29 вересня, 10 серпня та 16 червня 2023 року. Він брав участь у семінарі з щодо програми ментального здоров’я, партнерській зустрічі з реформи харчування та у засіданні робочої групи МОЗ щодо планів розвитку госпітальних округів.

У Львівській ОВА наголосили, що за цей період керівництву Львівської ОВА не нараховували добові, компенсацію за проживання у відрядженні, а також витрати на проїзд.

Додамо, з серпня 2022 року й до 1 лютого 2023 року з керівництва Львівської ОВА у службових відрядженнях побували лише начальник Львівської ОВА Максим Козицький та його заступник Юрій Бучко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.