Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Вівторок, 14 лютого 2023, 15:47

Торік Козицький побував у відрядженнях у Києві та Польщі

Максим Козицький

З серпня 2022 року у службові відрядження їздили Максим Козицький та його заступник Юрій Бучко.

Про це повідомила Львівська ОВА у відповідь на запит Варіантів.

Починаючи з 1 серпня 2022 року до 1 лютого 2023 року з керівництва Львівської ОВА у службових відрядженнях побували начальник Львівської ОВА Максим Козицький та його заступник Юрій Бучко.

Зокрема, Максим Козицький виїжджав у службові відрядження 8 разів впродовж 2022 року до Києва та у місто Жешув (Польща).

7 відряджень у Києві Козицький здійснив до Офісу Президента України для розв'язання питань, пов'язаних з соціально-економічним розвитком Львівської області – 4 серпня, 30 серпня, 7-8 вересня, 12 грудня, 15-16 грудня, 28 грудня та 29 грудня  2022 року.

У Польщі Козицький перебував впродовж 31 жовтня – 1 листопада 2022 року, де взяв участь у двосторонніх зустрічах з представниками Підкарпатського воєводства щодо співпраці з питань гуманітарної допомоги, розбудови прикордонної інфраструктури та відвідав польські установи в Жешуві, де допомагають українським переселенцям.

Натомість Юрій Бучко двічі побував у службових відрядженнях у Києві для обговорення питання будівництва вулиць й доріг комунальної власності внаслідок додаткових коштів – 23 вересня 2022 року та 27 січня 2023 року. 

У Львівській ОВА наголосили, що за цей період Максиму Козицькому та Юрію Бучку не нараховували добові, компенсацію за проживання у відрядженні, а також витрати на проїзд.

Додамо, від початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну й до 18 липня 2022 року у службових відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий, його перший заступник Андрій Москаленко та бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.