Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Кулепін у Лугано

Фб Кулепіна

П'ятниця, 17 березня 2023, 10:00

Кулепін провів свою січневу відпустку у Швейцарії

Олександр Кулепін у Лугано

Олександр Кулепін під час своєї відпустки представляв Львівську ОВА на відкритті виставки у Лугано.

26 січня заступник начальника Львівської ОВА Олександр Кулепін опублікував допис на своїй сторінці у Фейсбуці, в якому він розповів, що представляв Львівську ОВА у місті Лугано (Швейцарія) на відкритті благодійної мистецької виставки "Горизонти/Orizzonti" у межах мистецького проєкту "Ми і Світ", який реалізовує Благодійний Фонд Козицького.

"Цей тиждень почав в Лугано, де представляв нашу адміністрацію, яка є співорганізатором відкриття благодійної мистецької виставки "Горизонти/Orizzonti" у межах мистецького проєкту "Ми і Світ", котрий реалізовує Благодійний Фонд Козицького" – написав Кулепін.

Як повідомила Львівська ОВА на запит Варіантів, починаючи з 1 серпня 2022 року й до 1 лютого 2023 року з керівництва адміністрації у службових відрядженнях побували лише начальник Львівської ОВА Максим Козицький та його заступник Юрій Бучко.

Впродовж 21-25 січня цього року Олександр Кулепін перебував у щорічній відпустці, заяву на надання якої він написав 20 січня. Натомість 26 січня, за інформацією Львівської ОВА, Кулепін знаходився на своєму робочому місці.

Зазначимо, у січні Кулепіну нарахували 57 тис. грн зарплати, з якої 10 261 грн становили відпускні.

 

Нагадаємо, 31 березня 2021 року Кабінет міністрів погодив призначення Олександра Кулепіна заступником начальника Львівської ОДА Максима Козицького. Кулепін з жовтня 2020 року працював радником міського голови Львова Андрія Садового, є акціонером компанії "Комюто", яка зареєстрована у Парижі (компанія-засновник сервісу BlaBlaСar).

До цього працював у компанії Waverley Software.

У 2020 році Кулепін задекларував акції французької фірми – засновниці сервісу BlaBlaСar та криптовалюту Tether. 

Благодійний Фонд Козицького заснував Зіновій Козицький, він просуває мистецький виставковий проєкт "Ми і світ" у різних країнах світу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.