У Львові таки дозволили збудувати на вулиці Замарстинівській торгово-побутовий комплекс

П'ятниця, 23 лютого 2024, 11:26

Забудовника змусили переробити проект та забрати верхній поверх проектованої будівлі.

Сьогодні, 23 лютого, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

Згідно з документами, на вул. Замарстинівський, 71А проведуть реконструкцію нежитлової будівлі під торгово-побутовий комплекс.

"Проект пройшов багато трансформацій, зараз ця будівля виглядає цілком коректно на даній вулиці. Замикає квартал" – пояснили в управлінні.

Також зазначили, що заявники подали гарантійний лист, що візьмуть участь у висадці дерев та профінансують їх.

Нагадаємо, проект подали на розгляд у липні минулого року, тоді запропоновали збудувати 4-поверхову будівлю зі зміщеним останнім поверхом, однак у міськраді заявили, що останній поверх десонує у порівнянні із сусідніми будівлями. Тепер згідно з візуалізації розробники змінили проект і будівля матиме лише 3 поверхи.

Будівництво планують на земельній ділянці площею 0,01 га, що розташована у зоні транспортної інфраструктури. 

Містобудівні умови та обмеження отримало ТзОВ "Офісні активи". За даними аналістичної системи YouControl, фірма заснована 3 роки тому у Львові та займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Засновниками компанії є Довганик Мирослав Ігорович та Варяниця Оксана Володимирівна, якій також належать фірми ТзОВ "Земельні активи" та "Складські активи".

 

Мітки: Будівництво у Львові, виконком ЛМР, Замарстинівська, новини львова