Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

П'ятниця, 23 лютого 2024, 12:50

Двоє очільниць департаментів Львівської ОВА побували у відрядженнях в Польщі, Німеччині та Чехії

Львівська ОВА

Торік у службових відрядженнях побували Тетяна Гетьман та Оксана Війтик, які відвідали Київ, Польщу, Німеччину та Чехію.

Про це повідомила Львівська ОВА у відповідь на запит Варіантів.

Починаючи з 1 січня й до 31 грудня 2023 року у службових відрядженнях побували директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман та т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА Оксана Війтик.

За цей час Тетяна Гетьман побувала у 4 службових відрядженнях у Києві та Польщі. За весь час відряджень видатки на проїзд та проживання для неї склали 4780,17 грн з держбюджету:

- 22-23 березня – участь у VI міжнародному Конгресі Органічна Україна 2023 (м. Київ), оплата відрядження – 3 793,63 грн з держбюджету;

- 1-2 липня – участь у XXXV виставці сільськогосподарських тварин, машин і сільськогосподарської техніки (м. Ситно, Польща), оплата відрядження – коштом приймаючої сторони;

- 9-11 листопада – участь у заходів Фермерський зліт "Кооперація на 3600" (м. Київ), оплата відрядження – 986,54 грн з держбюджету;

- 16-18 листопада – участь у заході з нагоди Дня працівників сільського господарства (м. Київ), оплата відрядження – власним коштом.

  

Натомість Оксана Війтик торік побувала у 2 відрядженнях у Німеччині та Чехії, проте вони не фінансувались з бюджету Львівщини: 

4-8 вересня – участь у семінарі "Роль українських біосферних резерватів/заповідників під час війни" (м. Еберсвальд, Німеччина), оплата відрядження – коштом приймаючої сторони;

05- 5-15 листопада – навчальна поїздка з метою обміну досвідом та кращими практиками у сфері охорони природи, а також вплив євроінтеграційних процесів на природоохоронне законодавство (Чехія), оплата відрядження –  NESEHNUTI та програмою Erasmus+. 

Додамо, торік начальник Львівської ОВА Максим Козицький побував у 11 службових відрядженнях в Києві та Лондоні, а його заступники відвідали Київ та Женеву.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.