Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Літвінська

loda.gov.ua

П'ятниця, 23 лютого 2024, 15:33

Чиновниці Літвінська та Табака їздили до Києва, Ужгорода та Польщі

Наталія Літвінська

Торік у службових відрядженнях побували Наталія Літвінська і Ольга Табака, які відвідали Київ, Ужгород та Польщу.

Про це повідомила Львівська ОВА у відповідь на запит Варіантів.

Починаючи з 1 січня й до 31 грудня 2023 року у службових відрядженнях побували директорка департаменту охорони здоров'я Львівської ОВА Наталія Літвінська й заступниця директора департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА Ольга Табака.

За цей час Наталія Літвінська побувала у 5 службових відрядженнях у Києві, Ужгороді та Польщі. За весь час відряджень видатки на проїзд та проживання для неї з обласного бюджету не виділяли:

- 17-19 серпня – робоча поїздка з метою обміну досвідом та ознайомлення з особливостями функціонування дитячих закладів охорони здоров’я Польщі (м. Кельце, Польща);

- 4-6 жовтня – участь у Всеукраїнській науковій конференції з міжнародною участю "Розвиток системи громадського здоров’я України в умовах війни та післявоєнної відбудови" (м. Ужгород);

19 жовтня – участь у нараді, присвяченій темі ендопротезування суглобів та дотримання законодавства про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення (м. Київ);

- 8-9 листопада – участь у нараді під головуванням міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка з питань організації неонатальної та перинатальної допомоги (м. Київ);

- 6-8 грудня – участь у нараді під головуванням міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка з питань забезпечення прав дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в тому числі з важкими фізичними та розумовими вадами, які перебувають у закладах охорони здоров’я, що забезпечують їх медико-соціальний захист та здійснення подальших заходів з трансформації послуг для дітей (м. Київ).

Натомість Ольга Табака торік побувала в одному відрядженні – вона 9 червня 2023 року взяла участь у Форумі партнерства "Польща-Україна", що відбувся у польському місті Жешув. Поїздка не фінансувалась з бюджету Львівщини.

Зазначимо, з 15 лютого цього року Наталія Літвінська офіційно очолила департамент охорони здоров'я Львівської ОВА.

Вона виконувала обов'язки директорка цього департаменту з липня 2023 року, коли з цієї посади звільнився Орест Чемерис.

Додамо, торік начальник Львівської ОВА Максим Козицький побував у 11 службових відрядженнях в Києві та Лондоні, а його заступники відвідали Київ та Женеву.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.