Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Будинок профспілок у Львові

google.com.ua

Понеділок, 26 лютого 2024, 11:09

АРМА шукає управителя для Будинку профспілок у центрі Львова

Будинок профспілок у Львові

Агентство з розшуку та менеджменту активів оголосило конкурс з вибору  управителя Будинку профспілок у Львові.

Про це повідомляє Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

На початку лютого цього року Агентство з розшуку та менеджменту активів оголосило конкурсний відбір управителя на Будинок профспілок, що на проспекті Шевченка, 7 у Львові.

Агентство розділило будівлю на три лоти площею 3836,3 кв.м, 99,5 кв.м та 128,5 кв.м.

У АРМА зазначили, що Будинок профспілок вони отримали на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду Києва від 15 вересня 2023 року у справі про незаконну реєстрацію права приватної власності на Будинок профспілок у 2020 році.

Нагадаємо, у травні 2023 року Об'єднання профспілок Львівщини звернулося до президента, прем’єр-міністра, генерального прокурора, ФПУ та Європейської федерації профспілок з вимогою недопустити порушення їхнього прпава власності на цю будівлю.

"На початку 2023 року у межах порушених кримінальних проваджень, заручившись підтримкою суду, на Будинок профспілок без обмежень часовими рамками накладено арешт із обмеженням права на його використання. При цьому ухвалене судове рішення не містить жодної належної юридичної аргументації та є прикладом відвертого втручання держави у законну статутну діяльність профспілок" – йдеться у зверненні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.