Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лікарня Львова

Понеділок, 26 лютого 2024, 13:14

Львівська облрада спробує зупинити диктаторські штучки Садового на Миколайчука

лікарня Львова

Львівська облрада підготує звернення до влади міста Львова, щоб не забирати приміщення екстреної медичної допомоги на Миколайчука.

У п'ятницю, 23 лютого, комісія з питань комунального майна розглянула лист комунального закладу Львівської обласної ради "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" щодо вимоги ТМО 1 Львова про дострокове розірвання договору оренди приміщень.

Як пояснив заступник директора центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ярема Качмар, 14 лютого від ТМО №1 надійшов лист з питанням розглянути можливість розірвання договору оренди гаражних приміщень, які перебувають на території лікарні. 

Він наголосив, що договір оренди чинний до липня 2027 року, а площа цих приміщень орієнтовно 270 метрів квадратних. У цих гаражних приміщеннях здійснюють обслуговування автомобілів екстреної медичної допомоги, а також зберігають необхідний інвентар, а поруч знаходиться паркувальний майданчик на 20 машин.

"Наш центр за рік сплатив понад 110 мільйонів ПДФО в місцеві бюджети, а 60% цієї суми пішло у Львівську громаду. Ми б бачили навпаки, бажання міста сприяти нам в розвитку. До прикладу, Самбір половину суми з ПДФО спрямував нам, 700 тисяч на покращення екстренки. Ми б також хотіли це від Львова бачити" – пояснив Ярема Качмар

Заступник голови комісії Ростислав Добош зазначив, що облрада підготує відповідне звернемося до влади міста Львова, аби договір оренди не був розірваний.

Нагадаємо, минулого тижня ТМО №1 попросило екстрену медичну допомогу звільнити орендовані приміщення, які знаходяться на території лікарні на вул. Миколайчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.