Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

Четвер, 29 лютого 2024, 09:45

Понад 20 вулиць Львова на день залишились без водопостачання

ремонтні роботи

Подачу води обіцяють відновити після 17:00 год.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 29 лютого, з 09:00 до 17:00 год буде припинено подачу води в житловий масив "Новий Львів" у зв'язку з проведенням планових робіт з перепідключення новозбудованого водопроводу на вул. Козельницькій, 4.

"Будемо проводити роботи з підключення до загальної мережі новозбудованого водопроводу на вул. Козельницькій. Тут замінили аварійну ділянку водопроводу протяжністю 150 м, діаметром 160 мм. На час робіт з приєднання водопроводу буде призупинено подачу води до будинків на прилеглих вулицях" – заявили у ЛМКП "Львівводоканал".

Відтак, без водопостачання будуть будинки на таких вулицях: Козельницька; Стрийська, 31, 33, 35, 36; Чмоли; Самчука; Енергетична; Панаса Мирного; Карманського; Мушака; Дібровна; Ярославенка; Франка (парна сторона №108-156, непарна сторона №101-161а); Лемика; Свєнціцького; Стуса; Тернопільська; Героїв Крут; Тиверська; Литовська; Запорізька; Херсонська; Буйка; Персенківка.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

ЛМКП "Львівводоканал" сподівається на розуміння мешканців і просить вибачити за тимчасові незручності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.