Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Вівторок, 2 квітня 2024, 12:05

Садові експерти Львівводоканалу не побачили жодних відхилень у львівській воді

Львівводоканал

Львівводоканал контролює якість питної води централізованої системи водопостачання Львова.

Про це повідомляє ЛМКП "Львівводоканал" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 1 квітня в водопровідній воді у Львові немає жодних відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками й вона відповідає чинним державним санітарним правилам і нормам.

У комунальному підприємстві наголосили, що вони ретельно контролюють якість питної води централізованої системи водопостачання Львова.

"Наші фахівці контролюють якість питної води цілодобово без вихідних: під час всього процесу водопідготовки, у контрольних точках водопровідної мережі у всіх районах міста.

Станом на 1 квітня відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді немає, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам" – йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, у лютому цього року "Львівводоканал" придбав нове обладнання для дослідження каналізаційних мереж, а також закупив обладнання для пошуку скритих витоків, що спростило виявлення поривів труб і пришвидшило виконання ремонтно-відновлювальних робіт.

Закупівля відбулась у межах співпраці з UNICEF Ukraine, з яким комунальне підприємство 28 липня 2023 року підписало меморандум про фінансування у Львові двох проєктів, необхідних для забезпечення доступу до якісної питної води та покращення санітарних умов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.