Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електронний квиток

Четвер, 29 лютого 2024, 10:23

Львів'янам списували подвійну вартість проїзду в громадському транспорті через збій у системі

електронний квиток

Пасажирам, в яких відбулося "подвоєння транзакцій", повернуть кошти впродовж 14 днів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У місті були зафіксовані випадки надмірного списання коштів за поїздки громадським транспортом через тимчасовий збій у роботі фінансового ядра генерального підрядника впровадження системи електронного квитка, чеської компанії "Мікроелектроніка".

У ЛКП "Львівавтодор" наголосили, що пасажирам, в яких відбулося "подвоєння транзакцій", повернуть кошти впродовж 14 днів.

"Після перевірки кожної операції у підприємстві підтвердили, що у близько 2% пасажирів, які розрахувались за проїзд банківською карткою у п'ятницю, 23 лютого, справді відбулось "подвоєння транзакцій".

Подвоєння транзакцій підтвердив і головний підрядник "Мікроелектроніка" у своєму листі, в якому офіційно вибачився, визнав свою вину та одразу ж запропонував механізм автоматичного повернення надміру списаних коштів" – заявили у ЛКП "Львівавтодор".

Зараз технічний відділ завершує ідентифікацію усіх помилкових транзакцій за цей день, після чого впродовж 14 робочих днів надмірно списані кошти у повному обсязі будуть повернуті пасажирам в автоматичному режимі. 

Нагадаємо, 11 грудня 2023 року у Львові почала діяти безготівкова оплата у всьому громадському транспорті.  Згідно з рішенням виконкому вартість проїзду становить 20 грн під час розрахунку готівкою у водія, під час оплати банківською карткою проїзд вартує 15 грн, а з картою "ЛеоКарт" – 13 грн за одну поїздку. 

Актуальний баланс "ЛеоКарт" можна перевірити через сервіси EasyPay відразу після валідації поїздки.

Додамо, весною у Львові планують впроваджувати безкоштовні пересадки у маршрутках і електротранспорті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.