Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

валідатор

П'ятниця, 1 березня 2024, 12:46

Львів'янам, які розраховувались за проїзд банківською картою, кошти спишуть через 3-4 дні

валідатор

Затримання відбуваються через збій системи, який стався 23 лютого.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У пасажирів, які після 24 лютого оплачували за проїзд банківськими картками, списання коштів з рахунків може відбуватися із затримкою. Тобто, в окремих випадках кошти списуються не за 1-2 дні, як зазвичай, а впродовж 3-4 діб.
 
Це пов’язано з тим, що, після "подвоєння транзакцій" 23 лютого, зараз банк додатково перевіряє кожну безготівкову оплату. Відтак це впливає на звичну роботу системи.

Нагадаємо, у суботу, 23 лютого, відбувся тимчасовий збій у роботі фінансового ядра компанії "Мікроелектроніка". Після перевірки кожної операції у підприємстві підтвердили, що у кожного п’ятдесятого пасажира, який розрахувався за проїзд банківською карткою у п'ятницю, 23 лютого, відбулось "подвоєння транзакцій".

Головний підрядник "Мікроелектроніка" визнав свою вину та готовий повернути надміру списані кошти. 

Після опрацювання всіх помилкових транзакцій, надміру списані кошти пасажирам повернуть в автоматичному режимі впродовж 14 днів.

ЛКП "Львівавтодор" із генеральним підрядником "Мікроелектроніка" працюють над впровадженням додаткового контролю роботи програмного забезпечення для недопущення такої ситуації у майбутньому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.