Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проект

візуалізація

Четвер, 7 березня 2024, 11:55

Біля Ашану на Володимира Великого хочуть збудувати нову поліклініку та спортивно-реабілітаційний корпус

проект

Новий медичний заклад із підземним паркінгом та укриттям планують зубудвати на території колишнього геотехнічного інституту.

У п'ятницю, 1 березня, на засіданні архітектурно-містобудівної ради обговорювали проєкт реконструкції існуючої будівлі зі знесенням існуючих майстерні і гаража та нове будівництво медичного комплексу у складі поліклінічного, соціального та спортивно-реабілітаційного корпусів на вул. Перфецького Л., 21 у м. Львів.

Йдеться про територію колишнього геотехнічного інституту, яка розсташована між житловими 9-поверховими будинками та поруч із супермаркетом "Ашан". Зараз тут знаходиться будівля 1985 року, натомість розробники планують облаштувати соціальний медичний хаб, який буде мати функцію як поліклініки, так і реабілітаційного призначення.

Основний корпус існуючої будівлі підлягає реконструкції з надбудовою та розширенням і має призначення поліклінічного відділення, а всі інші будівлі на ділянці планують знести. Натомість, на їх місці збудують нові корпуси висотою від 3 до 7 поверхів, в яких облаштують спортивно-реабітаційну частину.

 

Крім цього, під новою будівлею буде підземний паркінг на 45 машиномісць, в якому передбачили уриття з додатковими евакуаційними виходами.

Забудовник повинен допрацювати інфраструктурну мережу довкола закладу, зокрема продумати додаткові виїзди, місце висадки та розвороту таксі.

 

Замовником будівництва є ТзОВ "Медпарк Інвест". За даними аналітичної системи YouControl, фірма зареєстрована у Львові лише півтора роки тому та займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власником фірми є львів'янин Олександр Федечко, також він є співласник мережі фірм "Подорожник" у різних містах України, які займаються роздрібною торгівлею фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах.

Нагадаємо, у 2020 році Львівська міськрада продала ТзОВ "Медпарк" приміщення на площі Галицькій, 7 за 29 млн грн.

Т

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.