Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Гірник

Фб Гірника

Вівторок, 12 березня 2024, 11:45

Батьківщинівець Гірник пішов в остаточний імпічмент додому

Євген Гірник

Фракція ВО Батьківщина в облраді ініціювала процес дострокового припинення повноважень Євгена Гірника.

Сьогодні, 12 березня, на сесії Львівської обласної ради, заступник голови Львівської обласної ради зачитав витяг з протоколу засідання фракції ВО Батьківщина у Львівській обласній раді від 11 березня 2024 року, згідно з яким Євгена Гірника планують позбавити депутатських повноважень.

Зокрема, члени фракції ВО Батьківщина у Львівській обласній раді, розглянувши заяву першого заступника голови Львівської обласної ради Євгена Гірника, вирішили виключити його з фракції та рекомендували облраді розпочати процедуру дострокового припинення його повноважень.

Крім цього, депутати ВО Батьківщина подали запит до апарату Львівської обласної ради з проханням надати інформацію щодо лікарняних, відпусток, виходів на роботу, прогулів Євгена Гірника за період 2023-2024 років.

Нагадаємо, на першій сесії, яка відбулася 1 грудня 2020 року, депутати обрали депутата від ВО Батьківщина Євгена Гірника першим заступником голови Львівської облради.

Натомість наприкінці червня 2023 року Гірник подав заяву на складення своїх повноважень, а також вийшов зі складу фракції Батьківщина у Львівській облраді.

З того часу й до сьогодні Гірник перебуває на лікарняному й не відвідує засідань облради, проте продовжує отримувати заробітну плату.

Гірник працював викладачем та комерційним директором у Інституті обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України та був фізичною особою-підприємцем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.