Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Гірник

Фб Гірника

П'ятниця, 30 червня 2023, 12:27

Гірник звільняється з посади першого заступника голови Львівської облради

Євген Гірник

Євген Гірник подав заяву на складення повноважень першого заступника голови Львівської облради.

Про це повідомив перший заступник голови Львівської обласної ради Євген Гірник на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 30 червня, перший заступник голови Львівської обласної ради Євген Гірник, який тимчасово виконує обов’язки голови облради, склав повноваження через проблеми зі здоров’ям.

"Сьогодні подав заяву на складення повноважень першого заступника голови Львівської обласної ради. На жаль, проблеми зі здоров'ям та необхідність тривалої реабілітації не дозволяють мені повноцінно виконувати свої обов'язки. Водночас вірю, що розпочаті процеси незалежного аудиту майна спільної власності та прозорого конкурсу на посаду керівника відповідного управління будуть завершені результативно і Львівщина триматиме лідерство якісних державних змін" – заявив Євген Гірник.

Наразі обов’язки голови облради замість нього виконуватиме Юрій Холод.

Нагадаємо, на першій сесії, яка відбулася 1 грудня 2020 року, депутати обрали депутата від ВО "Батьківщина" Євгена Гірника першим заступником голови Львівської облради. А з квітня цього року, з часу, коли депутати достроково припинили повноваження Ірини Гримак на посаді голови Львівської облради, він був т.в.о. голови облради.

Гірник працював викладачем та комерційним директором у Інституті обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України та був фізичною особою-підприємцем.

У 2019 році Гірник задекларував 645 тис. грн доходу і 1,9 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.