Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Четвер, 14 березня 2024, 09:14

На Львівщині прощатимуться з чотирма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з чотирма Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 7 березня, у Львівській області прощаються з бійцями: Володимир Черкалюк з села Підгір‘я на Золочівщині, Володимир Лемішка з Винників, Микола Костів з Рава-Руської, Ярослав Босий з Пустомитівської ОТГ, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Володимир Черкалюк – уродженець села Підгір‘я Золочівського району. Був гранатометником військової частини А4667. З 3 березня 2024 року вважався зниклим безвісти. Загинув в районі населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області. Воїну був 21 рік.

Володимир Лемішка – народився та проживав у місті Винники. Брав безпосередню участь у Революції Гідності. Із 2014 року займався створенням волонтерського центру для допомоги Збройним Силам України у Києві. Був старшим солдатом. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. За особисту мужність був нагороджений медаллю Міністерства оборони України "За поранення". Воїну було 46 років.

Микола Костів – захисник з міста Рава-Руська. Воїн служив у військовій частині А0998, вважався зниклим безвісти з 4 вересня 2022 року.

Ярослав Босий – житель села Семенівка Пустомитівської громади. Служив у військовій частині 2600. Загинув 12 березня 2024 року під час виконання бойового завдання. Йому було 44 роки" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.