Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 15 березня 2024, 09:56

Львівська міськрада інвестує у створення протезної майстерні два мільйона гривень

Кошти витратять на облаштування водопровідної мережі

Комісія фінансів Львівської міськради сьогодні схвалила виділення двох мільйонів гривень на роботи з підключення до зовнішніх інженерних мереж нової протезної майстерні, що зводиться у районі вулиці І. Миколайчука.

Цей крок є частиною більшого проєкту, реалізованого за підтримки уряду Німеччини.

Перший заступник міського голови Андрій Москаленко повідомив, що запуск майстерні, яка розташована на території ТМО1, запланований на травень. Він висловив надію, що виділені кошти будуть достатні для завершення всіх необхідних робіт, але підкреслив, що остаточна вартість стане відомою лише після розробки проектно-кошторисної документації (ПКД). Наразі отримано всі необхідні висновки, що дозволяє місту оголосити тендер на розробку ПКД.

По завершенні робіт, інженерні мережі будуть передані на баланс комунального підприємства «Львівводоканал», що забезпечить їх належне обслуговування та експлуатацію. 

Нагадаємо, на території Першого ТМО Львова встановили споруду для розміщення релокованих підприємств, які виробляють протези.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.