Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Понеділок, 18 березня 2024, 09:16

На Львівщині прощатимуться з трьома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з трьома Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 18 березня, у Львівській області прощаються з бійцями: Олександр Кожушко з міста Рава-Руська, Тарас Сорока зі Львова, Володимир Муляр з Добромильської ОТГ, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Олександр Кожушко – житель міста Рава-Руська. Воїн від початку повномасштабної війни став на захист України. Загинув 1 квітня 2022 року в районі міста Попасна Сєвєродонецького району Луганської області у віці 26 років.

Тарас Сорока ("Птаха") – львів’янин. Виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 7-го прикордонного Карпатського загону. Із початком повномасштабного вторгнення повернувся на Батьківщину. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони. Спершу боровся з окупантами на Сумщині та Харківщині, а в 2023 році виконував бойові завдання у "гарячих точках" Луганщини та Донеччини, зокрема, у м. Бахмут.

Володимир Муляр – мешканець села Міженець Добромильської громади. Військовослужбовець загинув 13 березня 2024 року біля населеного пункту Білогорівка, Луганської області. Володимир був бойовим медиком аеромобільного взводу військової частини А2120" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.