Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Середа, 20 березня 2024, 09:13

На Львівщині прощатимуться з п'ятьма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з п'ятьма Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 20 березня, у Львівській області прощаються з бійцями: Роман Принда з Стрийської ОТГ, Віктор Ковалець з міста Хирів, Юрій Тимусь з міста Броди, Роман Кравець з Червоноградської ОТГ, Володимир Пенцак з Великомостівської ОТГ, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Роман Принда ("Танчик") – народився у селі Малі Дідушичі Стрийської громади. Проживав у селі Дуліби Грабовецько-Дулібівської громади. Був командиром 33 окремого стрілецького батальйону у складі 116 бригади. З 2014 року був учасником АТО, пройшов Іловайський котел. Загинув 15 березня під час бойового завдання на околиці населеного пункту Бруски Конотопського району, що на Сумщині.

Віктор Ковалець – мешканець міста Хирів. Був стрільцем-снайпером гірсько- штурмового батальйону військової частини А1556.

Юрій Тимусь – мешканець міста Броди Золочівського району. Він був воїном-авіатором, підполковником. Його останній політ відбувся 31 березня 2022 року. Екіпаж, командиром якого він був, повертався з пораненими захисниками оточеної "Азовсталі" та був уражений ворогом. Йому було 34 роки.

Роман Кравець – житель Червоноградської громади. Ніс військову службу у військовій частині А7394. Загинув 16 березня на Донеччині під. Час виконання бойового завдання.

Володимир Пенцак – житель Великомостівської громади. Загинув 3 листопада 2022 неподалік села Опитне Покровського району Донецької. Довгий час вважався зниклим безвісти. Нещодавно тіло Героя вдалося віднайти та ідентифікувати" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.