Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

Четвер, 21 березня 2013, 12:48

"Лафарж Україна" вклала 300 тис. грн. в охорону здоров'я Миколаївського району Львівщини

Протягом останніх 12 місяців кошти в розмірі 300 тис. грн. було вкладено у благоустрій території Миколаївської комунальної центральної районної лікарні. 

Зокрема, влаштовано нове асфальтне покриття внутрішніх доріг та тротуарів, замінено бордюри, проведено ямковий ремонт частини дорожного покриття, облаштовано клумбу для квітника. Всього заасфальтовано понад 1400 м2 покриття. 

«Компанія «Лафарж» вкотре довела свою беззаперечну відданість охороні здоров’я Миколаївського району. Інвестуючи в цю галузь, Компанія безумовно робить вагомий вклад у здоров’я мешканців району та їх безпеку. Завдяки коштам, які було виділено на благоустрій території, маємо видиме зовнішнє оновлення структури загалом», - сказав головний лікар Миколаївської КЦРЛ, депутат ЛОР Богдан Чечотка.
Нагадаємо, у 2011 році «Миколаївцемент» придбав для Миколаївської районної лікарні сучасний колоноскоп, вартістю майже 170 тис. грн. Цей прилад призначений для покращення діагностики та лікування різноманітних захворювань кишечника. Раніше Компанія співпрацювала з органами охорони здоров’я у низці проектів, як-от: забезпечення роботи нової котельні, придбання спеціалізованого медичного обладнання, наприклад, інкубатора для новонароджених дітей, спорудження акушерського відділення Миколаївської районної лікарні, а також придбання сучасного рентген-апарата.
Загалом з 2007 року завод надав підтримку Миколаївській лікарні майже на 3,5 млн. грн.

«Завдяки інвестиціям ПАТ «Миколаївцемент» галузь охорони здоров’я нашого району піднімається з кожним роком на вищий рівень, а обладнання лікарні стає сучаснішим, що дозволяє більш фахово обстежити мешканців району, надати їм якіснішу медичну допомогу, за якою не потрібно більше їхати в обласні медзаклади. Є розуміння проблеми інвесторами - є здоровіші мешканці району. Це основне», - відзначила голова Миколаївської районної ради Ольга Жила.

Про Публічне акціонерне товариство «Миколаївцемент»
Публічне акціонерне товариство «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року. Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2011 році клієнтам в усіх куточках країни було поставлено понад 900 000 тонн цементу. Його було використано при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012. Підприємство займає міцну позицію на національному ринку цементу. Природним ринком збуту є західний регіон України. З 1999 року завод є частиною Групи Lafarge – світового лідера у галузі будівельних матеріалів.
Про «Лафарж» в Україні
«Лафарж Україна» є одним з провідних постачальників будівельних матеріалів на будівельному ринку України з 1999 року. Сьогодні «Лафарж Україна» представлена двома бізнес-напрямами – «Щебінь» (представник ТОВ «ККНК «Технобуд»), до складу якого входять 3 підприємства, розташовані в Рівненській, Київській та Чернівецькій областях і «Цемент» (представник ПАТ «Миколаївцемент»), що складається з одного заводу в Миколаєві Львівської області.
Про групу «Лафарж»
«Лафарж» є світовим лідером у галузі будівельних матеріалів, який займає провідні позиції в усіх сферах своєї діяльності: цемент, бетон та наповнювачі. У компанії працює 68 000 працівників у 64 країнах. У 2012 році обсяги продажів Lafarge сягнули 15,8
млрд. євро. З 2010 року Група «Лафарж» входить до Індексу Доу Джонса, першого світового критерію стійкості, на знак визнання дій компанії у напрямку сталого розвитку. Володіючи провідним центром дослідження будівельних матеріалів, «Лафарж» закладає інновацію в основу своїх пріоритетів, що допомагає компанії працювати над екологічно раціональним будівництвом і архітектурною креативністю.
Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.