Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карстове провалля

Середа, 20 березня 2024, 14:23

На території Трускавецької ОТГ збудують нову високовольтну лінію в обхід карстових проваль

карстове провалля

Укренерго збудує нову високовольтну лінію Стрий – Борислав в обхід зони карстових проваль поблизу села Модричі.

Про це повідомляє Трускавецька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Трускавецька міськрада планує надати дозвіл "Укренерго" на будівництво нової високовольтної лінії Стрий – Борислав в обхід зони можливих карстових проваль неподалік села Модричі.

Це рішення вчора підтримали на засідання земельної комісії та винесуть на наступну сесію Трускавецької міськради, яка відбудеться 21 березня.

"Це державна компанія, котра планує будувати нову високовольтну лінію Стрий – Борислав в обхід зони можливих карстових проваль неподалік с. Модричі. Перед членами комісії виступила представниця "Укренерго", пояснивши суть справи. Пропозиція голови комісії Юрія Наконечного надати сервітут на безоплатній основі на 10 років була підтримана більшістю членів комісії" – йдеться у повідомленні міськради.

Нагадаємо, ще у серпні 2020 року ДАБІ надала дозвіл на будівництво нової дороги Східниця – Пісочна, що йтиме в обхід карстових проваль, адже на дорозі між Трускавцем та Дрогобичем почали з'являтися тріщини через обвал карстової породи, який виник у 2017 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.