Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

П'ятниця, 22 березня 2024, 09:38

На Львівщині прощатимуться з чотирма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з чотирма Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 22 березня, у Львівській області прощаються з бійцями: Юрій Левкович з Козівської ОТГ, Федір Романів з Меденицької ОТГ, Роман Щербяк з Мостиської ОТГ, Василь Смут з Белзької ОТГ, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Юрій Левкович – житель села Риків Козівської громади. Був стрільцем-санітаром військової частини А0998. З перших днів повномасштабного вторгнення був мобілізований до лав ЗСУ Упродовж двох років вважався зниклим безвісти. Загинув в районі населеного пункту Попасна Луганської області.

Федір Романів – житель села Вороблевичі Меденицької громади Дрогобицького району. До лав Збройних Сил України був призваний з березня 2022 року. Був стрільцем-помічником гранатометника. Загинув 16 березня 2024 року у Луганській області.

Роман Щербяк – проживав у селі Раденичі Мостиської громади. Був солдатом військової частини А3719. Загинув поблизу села Біла Гора Краматорського району Донецької області.

Василь Смут – житель села Низи Белзької громади. Проходив службу у військовій частині А 4447. Загинув 17 березня 2024 року на Донеччині.
Вічна памʼять усім полеглим захисникам" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.