Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Понеділок, 1 квітня 2024, 09:00

На Львівщині внаслідок ракетного удару загинуло двоє людей

повітряна тривога

Вчора російські ракети влучили в обʼєкт критичної інфраструктури на Стрийщині, загинули двоє людей.

ро це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора вночі, 31 березня, під час повітряної тривоги, яка тривала з 05:01 до 06:27 год, російські окупанти випустили по території Львівщини ракети, які влучили в обʼєкт критичної інфраструктури на території Стрийського району, який був ціллю ще 24 та 29 березня.

Внаслідок атаки була зруйнована адмінбудівля та виникла пожежа. Під завалами будівлі рятувальники виявили тіла двох загиблих чоловіків. 

"Під завалами адмінбудівлі обʼєкта критичної інфраструктури на Львівщині, який атакували крилаті ракети, виявили тіло ще одного чоловіка" – заявив Козицький.

Додамо, востаннє Львівщину атакували 29 березня цього року. Тоді російські ракети влучили в об'єкт критичної інфраструктури на Стрийщині, який вони атакували ще у 24 березня.

Перед цим Львівщину атакували 15 лютого цього року. Ракети влучили в електропідстанцію у Львові та пошкодили 30 навколишніх житлових будинків, 3 людей постраждали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.