Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Орест Чемерис

Фб Чемериса

Понеділок, 1 квітня 2024, 12:21

Чемерис став єдиним кандидатом на посаду ректора Львівського медуніверситету

Орест Чемерис

До конкурсу на посаду ректора ЛНМУ ім. Данила Галицького допустили лише  кандидатуру Ореста Чемериса.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України у відповідь на запит Варіантів.

МОЗ України допустило до конкурсу на посаду ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького лише одного кандидата – Ореста Чемериса, який наразі виконує обов'язки керівника цього вишу.

Подача документів від претендентів тривала до 24 березня, після чого МОЗ України приймало рішення про допуск їх до конкурсу, який має відбутися 19 квітня цього року.

"Усі претенденти, які своєчасно подали документи для участі в конкурсі, письмово повідомляються засновником про прийняте рішення щодо їхніх кандидатур не пізніше ніж протягом десяти календарних днів з дати закінчення строку подання претендентами документів.

Станом на 28 березня 2024 року до МОЗ надійшла одна заява з відповідним пакетом документів від Ореста Чемериса" – наголосили у МОЗ.

Зазначимо, наприкінці січня цього року у МОЗ оголосили конкурс на заміщення посади ректора ЛНМУ ім. Данила Галицького. Колектив медуніверситету висунув кандидатуру Ореста Чемериса на цю посаду.

Чемерис  з липня 2023 року є виконуючим обов'язки ректора медуніверситету. Він з квітня 2020 року й до того часу очолював департамент охорони здоров'я Львівської ОВА.

У 2022 році Орест Чемерис задекларував 572 тисячі гривень доходу, а його дружина придбала авто.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.