Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Міжнародна політика

basicindia.typepad.com

Понеділок, 25 березня 2013, 11:48

Україна опинилась у хвості рейтингу толерантності

Україна зайняла 127-ме місце із 140 країн в рейтингу приязності до іноземців в різних країнах, який провів Всесвітній економічний форум. 

Про це повідомляє Дело

Всесвітній економічний форум в межах дослідження світового туризму склав список найбільш гостинних країн і тих, в яких проживає найбільша кількість ксенофобів. Під час опитування респондентам ставили одне і те ж запитання: "Наскільки дружньо у вас приймають іноземців". Пропонувалось поставити оцінку за шкалою від одного до семи, де сім означало б максимальний ступінь дружелюбності.

Україна посіла місце практично наприкінці списку - 127, із середнім показником 5,6. При цьому Росія взагалі опинилась в трійці лідерів за кількістю ксенофобів.

Очолили топ ксенофобів Болівія та Венесуела. Ксенофобські настрої панують у багатьох країнах ближнього Сходу. До прикладу, Іран посів у списку 135-е місце, Пакистан - 134, Саудівська Аравія - 128. В другу (менш дружелюбну) частину списку потрапили і країни, в які щороку приїжджає найбільше туристів та емігрантів - США та Китай. 

Найбільш толерантними до іноземців країнами виявились Ісландія (6,8), Нова Зеландія (6,8) і Марокко (6,7). 

Привітні до іноземців також Ірландія, Канада, Австрія, Швейцарія, Швеція, Таїланд та ОАЕ, а також країни східної Африки. 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.