Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

imemc.org

Понеділок, 25 березня 2013, 12:16

Молочник від КУНу переміг кандидата-свободівця на виборах на Самбірщині

 Кандидат від КУНу із результатом 68,66% переміг свободівця на проміжних виборах депутата Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області. 

Про це сьогодні, 25 березня, інформує прес-служба Львіської ОДА. 

У виборах, які відбулися 24 березня, взяли участь два кандидати: Володимир Марциняк, 1976 р.н., освіта вища, позапартійний, працівник ТзОВ "Молокозавод "Самбірський", висунутий Самбірською РА КУН, та Михайло Романович, 1956 р.н., освіта вища, член ВО "Свобода", тимчасово не працює, висунутий Самбірською РО ВО "Свобода".

За Марциняка проголосувало 92 виборці із 134-х, котрі були учасниками голосування (68,66%), Романович отримав підтримку 40 виборців (29,85%). Не підтримав жодного кандидата один виборець (0,75%).

Загальна кількість виборців в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі – 235. Кількість виборців, які взяли участь у голосуванні – 134. Активність виборців – 57,02%.

Повноваження попереднього депутата Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області Дарії Антоняк достроково припинили у зв'язку зі смертю. 

Нагадаємо, проміжні вибори до Львівської облради відбудуться 7 квітня. 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.